Beheer je eigen website

Beheer je eigen website met een CMS.

Beheer je eigen website door middel van een CMS (Content Management Systeem) dat het mogelijk maakt om de inhoud van je website zelf te beheren. Bij Newkings maken we voornamelijk gebruik van het CMS van WordPress wat van alle gemakken is voorzien. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld en bevat een gigantische bibliotheek aan gratis plugins waarmee u de website mee kunt aanvullen.

Mogelijkheden van WordPress

Hieronder de meest voorkomende mogelijkheden die u kunt toepassen met WordPress:

Content plaatsen

Oneindig aantal pagina’s

Contactformulieren

Fotoalbums toevoegen

Zoekmachine beheer

Nieuwsbrieven publiceren

Webwinkel beheer

Nieuwsmodule beheren

Technische kennis niet nodig

Het WordPress Content Management Systeem is op een manier opgebouwd dat mensen zonder enige vorm van technische kennis toch pagina’s en websites kunnen aanpassen en beheren. Beheer je eigen website eenvoudig met een aantal kliks. Maak snel pagina’s aan en voeg afbeeldingen en tekst toe waar u maar wilt. Ook is het eenvoudig om zelf een contactformulier te plaatsen op een pagina. De mogelijkheden oneindig.

Wanneer is het tijd voor een nieuwe website?

Websites kunnen het beste volgens ons advies om de drie jaar vernieuwd worden. Dit hoeft niet te betekenen dat de gehele website vernieuwd hoeft te worden maar dat er bepaalde dingen aangepast worden aan het huidige ontwerp. Bij Newkings kunnen wij er voor zorgen dat een website met de jaren meegroeit. Ook worden de laatste huidige technieken toegepast zodat de website mee kan gaan met zijn tijd.