Flyers

Opvallen met mooie flyers.

Geeft u binnenkort een feest of organiseert u een event en wilt u opvallen bij het publiek dan kunt u het beste gebruik maken van een mooie flyer waarin de informatie duidelijk staat afgebeeld. Bij Newkings kunnen wij u adviseren wat voor soort flyer het beste bij uw feest of evenement past. Aan de hand van de informatie die u geeft kunnen wij vervolgens mooie flyers voor u ontwerpen waarmee u zeker publiek mee zal aantrekken.

Papierkwaliteit

Flyers kunnen op verschillend soort papier gedrukt worden. Verschillende soorten die wij kunnen leveren zijn:

Dun glanzend 135 gram

Business mat 175 gram

Standaard glanzend 250 gram

Dik beschrijfbaar 300 gram

Standaard hoogglans 250 gram

Formaat flyer

Niet alleen de kwaliteit van het papiersoort is belangrijk maar het formaat waarin de flyer wordt gedrukt is ook van belang. Het meest gekozen formaat is A3 maar u kunt ook altijd kiezen voor een slag kleiner en kiezen voor A4. Wilt u echt opvallen dan kunt u natuurlijk ook voor het A2 formaat of A1 formaat. Deze twee formaten zijn ideaal voor op een muur of wand.

Advies printen

U heeft de mogelijkheid om uw flyers door ons te laten drukken maar het is ook mogelijk dat wij alleen het ontwerp aan u aanleveren zodat u zelf kunt bepalen waar u uw flyer laat drukken. Wij kunnen u hierover duidelijk advies geven.