Hosting

Voordelige hosting

Voor onze klanten bieden wij een voordelige webhosting aan. Wij bieden verschillende hostingpakketten aan tegen eerlijke prijzen. Ook is het mogelijk als u zelf de hosting wilt regelen in plaats van dat wij de hosting voor u regelen. Het is wel van belang dat het hostingpakket wat u afneemt voldoet aan de eisen waarop de websites ontwikkelen. Sommige webhosting bedrijven hebben namelijk systemen waarop websites traag laden of helemaal niet werken door het gebruik van oudere systemen.

E-mail

Naast het hostingpakket biedt het pakket ook gratis email adressen aan die u zelf kunt aanmaken. U heeft de mogelijkheid om 50 email adressen aan te maken die u kunt gebruiken en kunt instellen als webmail of via een email programma zoals Microsoft Outlook.

Nieuwe site nodig?

Bij een webhostingpakket hoort natuurlijk een mooie website. Bij Newkings kunnen wij mooie webwinkels en websites voor u ontwikkelen waarmee u op een professionele manier de markt mee kan bespelen.

Advies & Support

Indien u een hostingpakket via ons afneemt bieden wij ook support op technische vragen zoals het instellen van uw email of ftp. Ook kunnen wij u advies geven over de installatie van uw website en kunnen wij ook bekijken of uw website nog stabiel draait op de server.

Hostingprijzen Een duidelijk beeld van de prijs Inclusief e-mail

Hebben wij u overtuigd? Klik dan op de onderstaande knop om de prijzen en specificaties te bekijken.

 

Bekijk prijzen