Huisstijl & Branding

Heeft u interesse in een nieuwe huisstijl & branding?

Naast logo’s die wij voor u kunnen ontwerpen is het ook mogelijk om een huisstijl & branding door ons te laten ontwikkelen. Een goede huisstijl zorgt voor een professionele uitstraling van uw onderneming en straalt exact uit waar uw onderneming voor staat. Naast een mooie website is het van belang om een krachtige huisstijl te hebben waarmee u uw klanten mee kan overtuigen.

Wat bevat een gemiddelde huisstijl?

De meest voorkomende grafische uitingen die vallen binnen een huisstijl zijn als volgt:

Logo

Visitekaartjes

Briefpapier

Flyers

Presentaties (Powerpoint, Keynote)

Banners

Huisstijl bewaken

Wanneer wij voor u een huisstijl ontwerpen zullen wij kijken naar uw huidige huisstijl en samen bekijken hoe deze het best aangepast en verbeterd kan worden. Doordat wij als het ware een nieuwe identiteit voor uw onderneming creëren is het van belang dat deze goed aansluit bij uw klanten en uitstraling van uw producten of diensten.

Uw identiteit telt.

De identiteit van uw onderneming of producten is belangrijk aangezien dat het eerste is wat mensen krijgen te zien van uw onderneming. Bij Newkings streven wij naar huisstijlen die bij uw onderneming passen en de communicatie en uitstraling verbeteren van uw onderneming. Wij realiseren dit door middel van moderne en trendy huisstijl ontwerpen.