Logo ontwerp

Op zoek naar een logo ontwerper?

Een logo bepaald voor een groot deel de uitstraling van uw bedrijf. Bij Newkings hebben wij de expertise om voor u een passend logo te ontwerpen. Het proces begint bij het verhaal achter uw onderneming. Tijdens een gesprek zullen wij u een hoop vragen stellen over uw bedrijf en wat u allemaal heeft gedaan tijdens de groei van uw onderneming. Vervolgens vragen wij uw om een duidelijke eerlijke briefing en uw wensen met. Het is ook handig als u een aantal logo’s meestuurt die u zelf persoonlijk mooi vind, zodat we een beter beeld hebben over hetgeen wat u wenst opgeleverd te krijgen van Newkings.

Stappenplan creëren logo

Om tot een gewenst logo te komen hanteren wij de volgende stappen in volgorde:

Introductie gesprek over uw bedrijf

Briefing over uw wensen met betrekking tot het logo

Overzicht van logo’s die u aantrekkelijk vind

Schetsen van het eerste concept van uw logo

Evaluatie over de concepten

Uitwerking gekozen concept naar uiteindelijk definitief ontwerp

Oplevering & bestandsformaten

Nadat het logo is ontwerpen en is goedgekeurd zullen wij het logo in verschillende bestandsformaten voor u opleveren. De bestandsformaten die wij voor u aanleveren maken het geschikt voor verschillende druktechnieken en het internet. Naast het logo kunnen wij voor u ook een huisstijl ontwerpen die bij het logo en uw onderneming past.

Tevreden

Wij streven naar een eindproduct waarbij je voor 100 procent een goed gevoel krijgt. De logo’s die wij opleveren voor je worden in fases opgeleverd. Wij hanteren drie revisie ronden waarbij u feedback mag geven. Na de tweede ronde zal er indien dit gewenst in de 3de oplevering een definitief logo worden opgeleverd.