Skip links

Magento

Een webshop in Magento

Newkings ontwerp en bouwt online shops in Magento. Ook geven wij ondersteuning aan klanten als ze een probleem hebben met de webshop. Wij bieden dan maatwerk aan om de problemen op te lossen.

Magento

Magento richt zich voornamelijk op serieuze webshops. Het softwarepakket heeft voor de meeste webshops standaard al alle functionaliteiten die zij nodig hebben. Bovendien hebben bijna alle payment providers, bezorgbedrijven en magazijnen een koppeling om met Magento samen te werken. Is er toch een functionaliteit dat je mist? Dan kunnen wij een maatwerk oplossing voor je aanbieden.

Online strategie

Samen met jou gaan wij kijken naar de huidige cijfers en zoekwoord analyses. Met het verzamelde informatie gaan wij een nieuwe online strategie formuleren.

Grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp van de nieuwe website zal uitvoerig gecommuniceerd worden voordat er wordt overgestapt tot de bouw van de website. Er zal pas gestart worden indien je voor 100% tevreden bent over het uiterlijk.

Bouwen van de website

De developer zal vervolgens de laatste technieken gebruiken om de webshop te bouwen naar je wensen.

Livegang Magento website

Voordat de webshop live wordt geplaatst op het internet zal er eerst uitvoerig getest worden op een testomgeving om te kijken of alles goed werkt. Na deze test zal website met jou goedkeuring online geplaatst worden.

Support en service

Een goed werkende website stopt niet bij het online zetten van de website. Wij bieden je na de livegang van de website onderhoud en support aan waarvan u gebruik kan maken. Vraag naar de voorwaarden over deze support en service dienst.