Vindbaarheid

Verbeter de vindbaarheid van je website.

Hoe verbetert u de vindbaarheid van uw website? Bij Newkings bouwen we de websites op een manier dat ze zoekmachine vriendelijk zijn ingericht. Door daarnaast gebruik te maken van opbouwende teksten die aansluiten bij uw doelgroep en klanten zal de website goed geïndexeerd worden door zoekmachines. Daarnaast kunnen wij u adviseren om een goede domeinnaam te kiezen die beter aansluit bij wat u wilt uitstralen en waarmee je waarschijnlijk ook beter mee gevonden kan worden.

Uw vindbaarheid vergroten

Een aantal zaken die de vindbaarheid verder kunnen verbeteren:

Gebruik opbouwende teksten en afbeeldingen

Maak gebruik van sociale media

Gebruik maken van online marketing

De website gevalideerd opbouwen

Gebruik maken van een SSL certificaat

Expertise

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in het verbeteren van de online vindbaarheid van uw website dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen voor u dan een scan maken om te kijken welke zaken er verbeterd kunnen worden die de vindbaarheid van uw website zal verbeteren.

Wanneer is het tijd voor een nieuwe website?

Websites kunnen het beste volgens ons advies om de drie jaar vernieuwd worden. Dit hoeft niet te betekenen dat de gehele website vernieuwd hoeft te worden maar dat er bepaalde dingen aangepast worden aan het huidige ontwerp. Bij Newkings kunnen wij er voor zorgen dat een website met de jaren meegroeit. Ook worden de laatste huidige technieken toegepast zodat de website mee kan gaan met zijn tijd.