Visitekaartjes

Visitekaartjes op maat ontworpen.

U bent op zoek naar visitekaartjes van hoge kwaliteit? Bij Rawpixel kunnen wij voor u een ontwerp maken waar u 100 procent mee tevreden mee zal zijn. Wij ontwerpen visitekaartjes in verschillende stijlen. De stijlen waarin wij visitekaartjes maken kunnen zowel een moderne uitstraling krijgen als een retro uitstraling.

Verschillende print mogelijkheden

Het is mogelijk om uw visitekaartjes op verschillende materialen te laten drukken:

Papiersoort

Papier glans laminaat

PVC transparant

Hout

Hoe snel wordt mijn visitekaartje opgeleverd?

Zodra u onze offerte heeft ingediend gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Wij leveren binnen 4 dagen de eerste voorbeelden van het visitekaartje. Aan de hand van een nieuw stijl of een huisstijl die u heeft bijgevoegd zullen wij een ontwerp maken. We maken gebruik van 3 revisierondes wat inhoudt dat wij voor u drie keer in totaal een ontwerp kunnen maken of aanpassen. De meeste klanten van ons zijn al na de eerste of tweede revisieronde helemaal tevreden met het ontwerp maar indien dit niet het geval is zullen wij dit met u bespreken en met een oplossing komen totdat u tevreden bent.

Advies printen

U heeft de mogelijkheid om uw visitekaartje door ons te laten drukken maar het is ook mogelijk dat wij alleen het ontwerp aan u aanleveren zodat u zelf kunt bepalen waar u uw visitekaartjes laat drukken. Wij kunnen u hierover duidelijk advies geven.