Webdesign

Het webdesigner bureau van Noord-Holland

Een website moet een gestructureerde, overzichtelijke webdesign lay-out hebben die gebruiksvriendelijk is qua opmaak en indeling. Newkings heeft de expertise in huis om een website uniek vorm te geven maar wel zo indeelt dat bezoekers precies de informatie kunnen vinden waarnaar zij op zoek naar zijn. Wij maken veel gebruik van het Content Management Systeem WordPress maar kunnen ook websites leveren in andere open source omgevingen. Wil je een website die aantrekkelijk oogt maar wel de conversies geeft waar u naar op zoek naar bent? Newkings is de webdesigner specialist op het gebied van webdesign en website ontwikkeling. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het indelen van de website en de daarbij horende content die er op moet komen te staan zoals afbeeldingen en teksten.

Webdesign passend bij je bedrijf of organisatie

Om tot een succesvolle website te komen moet de techniek en vormgeving optimaal zijn. Ook kijken wij naar wat het bedrijf wil uitstralen naar de buitenwereld toe. Wij zullen met u de doelen en wensen bespreken die uiteindelijk door gecommuniceerd moeten worden naar de bezoekers van uw website. Door middel van uw visie kunnen wij u goed adviseren hoe u op de beste manier uw klanten kunt bereiken en daarnaast steden wij veel tijd aan het ontwerp en de techniek achter uw website.

Responsive webdesign

Newkings ontwikkelt alle websites responsive. Responsive design is een manier van ontwerpen waarbij gebruikers van verschillende apparaten zoals telefoons, tablets en desktop gebruikers het beste gebruikersgemak ervaren. Doordat de website op ieder apparaat goed zichtbaar is bereikt u meer bezoekers op uw website. Wij vinden als webdesigner bureau dat een website op ieder apparaat goed zichtbaar moet zijn.

Op maat gemaakt

Alle websites die wij maken voor onze klanten worden vooraf besproken. Er zal tijdens dit gesprek uitvoerig gesproken worden over de wensen, functies en doelgroep waaraan de nieuwe website moet voldoen.

Tijdloos ontwerp

Newkings besteed veel aandacht aan het uiterlijk van de nieuwe website waardoor de nieuwe website modern oogt en gebouwd zal worden met de laatste technieken. Hierdoor zal de nieuwe website jarenlang kunnen meegaan en zal u bezoekers aantal niet teruglopen.