Website onderhouden

Website onderhouden.

Hedendaagse websites moeten regelmatig bijgehouden worden, niet alleen voor de zoekmachine optimalisatie maar ook voor de bezoekers die op uw website komen. Websites worden continue aan de achterkant verbeterd zodat de laatste server instellingen ingesteld staan waardoor de gebruikers veilig uw website kunnen bezoeken en producten kunnen bestellen.  Naast het blijven verbeteren van de achterkant van de website is het ook belangrijk dat u aan de voorkant de website blijft vernieuwen. Indien u vaak nieuwe teksten en afbeeldingen plaatst zullen bezoekers sneller terugkomen op uw website. Ook helpt het als de website onderhouden blijft en regelmatig aangevuld wordt met nieuwe teksten en afbeeldingen. Hierdoor zullen de zoekmachines de website beter indexeren en zal uw website hoger te vinden zijn in Google en andere zoekmachines.

Uw website zelf bijhouden

Bij Newkings bouwen wij hoofdzakelijk websites in WordPress. De reden dat wij dat gebruiken als content management systeem is dat het gebruiksvriendelijk is en wereldwijd erkend is. De meeste mensen hebben wel is gehoord van WordPress of hebben er wel is mee gewerkt waardoor dit een uitermate populair CMS is. Doordat WordPress wereldwijd gebruikt wordt is de community enorm groot waardoor er ook vaak nieuwe gratis plugins worden aangeboden waarmee u uw website mee kunt verfraaien.

Handleiding

Tijdens de oplevering van de website leveren wij bij iedere klant een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe het content management systeem gebruikt kan worden. Er zal per hoofdstuk duidelijk uitgelegd worden welke functies u allemaal kunt gebruiken en hoe u dit dient in te stellen naar u wensen.

Support

Indien u niet uit het content management systeem komt of een vraag heeft of ergens tegenaan loopt dat kunt u ons altijd een e-mail sturen met daarin de vraag en dan zullen wij altijd binnen 24 uur antwoorden op uw vragen. Wilt u liever niet zelf de website onderhouden dan kunt u ons ook bereiken en kunnen we kijken naar de mogelijkheden om dit voor u uit handen te nemen.