Website ontwikkeling

Websites bouwen wij met de laatste web technieken.

Je bent op zoek naar een compleet nieuwe website of webwinkel? Wilt u een nieuwe website omdat u niet meer tevreden bent over uw huidige website? Newkings is een allround internetbureau die zich specialiseert in website ontwikkeling en werkt met de laatste technieken. Daarnaast besteden wij ook veel aandacht aan de vormgeving van websites en webshops en zorgen wij er voor dat deze op ieder apparaat goed zichtbaar zijn. Ook ontwikkelingen wij de websites en webshops in op een manier dat deze goed gevonden kunnen worden door zoekmachines zoals Google.

Van website ontwerp tot website ontwikkeling

Wij zorgen ervoor dat alle informatie, afbeeldingen en video’s op een professionele manier weergegeven worden op de website. Om zelf uw website te beheren maken wij gebruik van een Content Management Systeem. Wij werken vooral met WordPress maar mocht u andere wensen hebben dan is dat altijd te bespreken. Met een Content Management Systeem kunt u snel en eenvoudig zelf u website beheren. Teksten, afbeeldingen en pagina’s toevoegen is nog nooit eerder zo eenvoudig geweest.

Wanneer is het tijd voor een nieuwe website?

Websites kunnen het beste volgens ons advies om de drie jaar vernieuwd worden. Dit hoeft niet te betekenen dat de gehele website vernieuwd hoeft te worden maar dat er bepaalde dingen aangepast worden aan het huidige ontwerp. Bij Newkings kunnen wij er voor zorgen dat een website met de jaren meegroeit. Ook worden de laatste huidige technieken toegepast zodat de website altijd de laatste veiligheden heeft en er minder kans is dat mensen met kwade intenties iets kunnen doen met de website.

W3C-webstandaarden

Door de juiste manier van website ontwikkeling zorgen wij bij Newkings er voor dat websites volgens W3C-webstandaarden gebouwd worden. Hierbij maken we gebruik van veel verschillende programmeertalen. Afhankelijk van je wensen bouwen wij de website zodanig dat deze gebruiksvriendelijk is en goed weergegeven wordt op ieder apparaat.