Website statistieken

Statistieken op je website.

Vaak komt het voor dat bedrijven en ondernemers niet weten hoe ze website statistieken kunnen inzien en dus weten ze niet hoeveel bezoekers de website aantrekt. Wij kunnen uw website koppelen aan programma’s zoals Google Analytics. Wij kunnen voor u een account aanmaken en dit account koppelen aan uw website. Aan de hand van deze koppeling zal het vervolgens inzichtelijk worden hoeveel bezoekers uw website bezoeken. U kunt per dag, week, maand en jaar bekijken hoeveel bezoekers uw website trekt. Ook is het mogelijk om te zien op welk tijdstip de meeste bezoekers uw website bekijken en kunt u ook zien uit welke provincies en/of landen de bezoekers komen. Door middel van deze web statistieken heeft u een beter beeld van het aantal bezoekers dat uw website trekt en kan u hier op inspelen.

Website Statistieken in WordPress

Bij Newkings gebruiken wij WordPress. Vanuit het Content Management Systeem van WordPress kunt u ook de statistieken koppelen zodat u vanuit het dashboard alle gegevens kan inzien zonder dat u eerst hoeft in te loggen via uw Google Analytics account. Doormiddel van de integratie van Google Analytics in het WordPress dashboard kunt u zo nog sneller uw gegevens inzien.

Online vindbaarheid verbeteren

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in het verbeteren van de online vindbaarheid van uw website dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen voor u dan een scan maken om te kijken welke zaken er verbeterd kunnen worden die de vindbaarheid van uw website zal verbeteren. Ook kunnen wij voor u inzichtelijk maken door middel van website statistieken hoeveel bezoekers uw website bezoeken .

W3C-webstandaarden

Websites van Newkings worden volgens W3C-webstandaarden gebouwd. Hierbij maken we gebruik van veel verschillende programmeertalen. Afhankelijk van je wensen bouwen wij de website zodanig dat deze gebruiksvriendelijk is en goed weergegeven wordt op ieder apparaat.