Werkwijze

Over Newkings

Een full-service webdesign bureau voor het MKB. Vanuit de omgeving Haarlem ontwerpen & ontwikkelen wij met een gestructureerde werkwijze WordPress websites en webshops op maat van een hoge kwaliteit en service.

Waarom Newkings?

We bestaan omdat we passie hebben voor dit vak en we ondernemingen kunnen helpen met meer online en offline succes. Newkings beseft dat de markt snel veranderd en adviseert ondernemingen die hierop in kunnen spelen.

Waar zijn wij King in?

Newkings is gespecialiseerd in het ontwerpen van websites en webshops en vind het heel belangrijk dat een website een duidelijke indeling heeft zodat bezoekers eenvoudig alle informatie kunnen vinden.

Werkwijze fase 1

Stap 1: Inventarisatie

In de offertefase worden je wensen geïnventariseerd zodat wij een duidelijke en correcte offerte kunnen opmaken. Dit kan via de mail, per telefoon of tijdens een afspraak. Er zal vervolgens gekeken worden naar de wensen op het gebied van het aantal pagina’s, fotomateriaal, teksten die door ons of door jezelf geschreven worden, en eventuele andere functionaliteiten en wensen.

Stap 2: Opmaken offerte

Je wensen, zoals bij stap 1 aangegeven, worden vastgelegd in een offerte, hierin staan de afspraken en de bijbehorende prijs. Indien je extra functionaliteiten wenst dan zullen we de offerte aanpassen en indien je bepaalde functionaliteiten juist niet meer wenst zie je dit ook terug in de offerte. Indien je akkoord gaat met de offerte wordt er een orderbevestiging gestuurd waarin de gemaakte afspraken worden bevestigd. Het is ook mogelijk dat u gebruik maakt van onze online offerte tool waarmee u zelf uw website mee kunt samenstellen.

Stap 3: Aanleverdocument

Wij sturen u per e-mail een aanleverdocument waarin staat wat we graag willen ontvangen zodat we kunnen starten met het ontwerpen en bouwen van uw nieuwe website. In dit document staat duidelijk aangegeven per categorie wat we nodig hebben zodat we een zo goed mogelijke nieuwe website voor u kunnen maken.

Stap 4: Ontwerp website

Nadat wij van u alle informatie hebben ontvangen starten wij met een ontwerp van uw nieuwe website door middel van een gestructureerde werkwijze. Het nieuwe ontwerp van de website wordt gebaseerd op uw huisstijl, wensen, beeldmateriaal en teksten. Het ontwerp wat wij aanleveren is gebaseerd op die van de homepage en één achterliggende pagina.

Werkwijze fase 2

Stap 5: Bouwen website

Nadat u heeft laten weten dat u tevreden bent met het aangeleverde ontwerp van de nieuwe website zullen wij starten met de bouw van de website. De website wordt gebouwd in een testomgeving zodat u aan het eind van het traject  zelf kunt bekijken hoe de website eruit ziet voordat deze online geplaatst zal worden.

Stap 6: Testomgeving

Nadat we de website hebben gebouwd, sturen we je de link naar je website. Deze staat nog in een testomgeving. Je kunt de website nu zelf gaan bekijken en testen. Indien u eventuele bugs tegenkomt kunt u deze aan ons doorgeven zodat wij deze nog kunnen aanpakken voordat de website live geplaatst wordt. Wij testen in deze fase de website ook uitvoerend op bugs zodat de website zo goed mogelijk opgeleverd wordt.

Stap 7: Workshop beheer

In deze workshop zullen wij u het systeem uitleggen over hoe u zelf uw website of webshop kunt bijhouden. Deze workshop neemt ongeveer een uur in beslag en tijdens dit uur kunt u ons ook alles vragen over het beheer van uw website. Mocht u na de workshop nog vragen hebben dan kunt u ook gebruik maken van onze documentatie waarin de meeste functies van het beheersysteem worden uitgelegd door middel van afbeeldingen en tekst.

Stap 8: Oplevering website

Nadat alle stappen zijn nagelopen en uw helemaal tevreden bent met de website zullen wij deze uit de testomgeving halen en plaatsen op uw officiële domein. Mocht u in de toekomst uitbreidingen of nieuwe functionaliteiten willen voor uw website dan kunt u altijd contact met ons opnemen en kunnen wij u adviseren hoe dit het beste aangepakt kan worden.