Skip links

Zoekmachine Optimalisatie

Hoe verbeter je de vindbaarheid van jouw website? Bij Newkings bouwen we de websites op een manier dat ze zoekmachine vriendelijk zijn ingericht. Door daarnaast gebruik te maken van opbouwende teksten die aansluiten bij de doelgroep en klanten zal de website goed geïndexeerd worden door zoekmachines.

De vindbaarheid vergroten

Een aantal zaken die de vindbaarheid verder kunnen verbeteren:

• Gebruik opbouwende teksten en afbeeldingen
• Maak gebruik van sociale media
• Gebruik maken van online marketing
• De website gevalideerd opbouwen
• Gebruik maken van een SSL certificaat

zoekmachine optimalisatie
zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie migratie

Wanneer er een website vernieuwd wordt is het belangrijk om de zoekmachine instellingen van de oude website niet vergeet over te zetten naar de nieuwe website omgeving. Hierdoor verlies je geen waarde van je links en keyword instellingen die voor de pagina’s staan ingesteld. Bij Newkings sturen wij er op aan om dit proces goed te migreren naar de nieuwe website zodat je niet jouw positie negatief beïnvloedt in Google.

Organische zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een terugkerend proces. Google veranderd regelmatig zijn algoritme en indexatie regels waarmee bepaald wordt hoe websites gerankt worden in Google. Het is daarom van belang dat de website geoptimaliseerd blijft. Zowel het technische gedeelte als de website en de content op de website zal vernieuwd moeten blijven worden waardoor Google niet negatief uw ranking zal beïnvloeden.

zoekmachine optimalisatie

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem contact op