De Kaartenmakers

Newkings heeft voor Datapas een nieuw website ontwerp gemaakt die moderner oogt en daarnaast een betere gebruikerservaring aanbiedt aan de bezoekers van de website.

Klant
De Kaartenmakers

Industrie
E-commerce

Diensten
Webdevelopment

De klant

Datapas is gespecialiseerd in onderwijsondersteunende processen en biedt oplossingen voor planning, controle en het monitoren van onderwijsresultaten. Waar andere organisaties hun diensten beperken, gaat Datapas verder. Ze passen flexibele oplossingen toe om aan de behoeften van elke schoolorganisatie te voldoen. Naast standaardapplicaties kunnen ze op maat gemaakte toepassingen leveren, zodat elke school haar unieke processen effectief kan integreren.

Het doel

Het bedrijf  heeft op dit moment een website die niet meer bij de uitstraling van het bedrijf past omdat het ontwerp verouderd oogt. De website is niet geschikt voor de mobiele weergave en bepaalde telsten zijn slecht leesbaar doordat er verkeerde contrastkleuren zijn gebruikt

Het ontwerp van de website heeft een directe invloed op de gebruikerservaring. Een matig ontworpen site zal bezoekers minder snel aanzetten tot het ondernemen van acties of het volledig vertrouwen in het bedrijf.

Newkings heeft met succes het doel bereikt om een informatieve website te creëren met een energieke, frisse en inspirerende uitstraling, gericht op het vergroten van de aantrekkingskracht voor bezoekers van de website van Datapas.

Datapas ontwerp website
Datapas ontwerp mobiel
Datapas ontwerp website
Datapas ontwerp mobiel
Datapas ontwerp website