Skip links

User experience design

Newkings ontwikkelt websites, webshops en apps die gericht zijn op user experience design zodat klanten en bezoekers altijd zo efficiënt en duidelijk mogelijk de informatie kunnen vinden of gebruiken.

UX Design

User Experience design betekend letterlijk gebruikerservaring. Een goed ontwikkelde UX voor een website, webshop of app verhoogd het gebruiksgemak waarmee een klant of bezoeker een aankoop kan doen of zo eenvoudig mogelijk een app kunnen gebruiken. Door de juiste UX strategie toe te passen kan je de conversie van je website, webshop of app verhogen omdat gebruikers minder snel zullen afhaken omdat ze alles zo eenvoudig mogelijk kunnen uitvoeren of vinden.

User experience design

De juiste UX strategie

Wij kunnen je helpen met de juiste UX strategie toe te passen voor je bedrijf of dienst. Wij gaan als volgt te werk om een perfecte UX basis neer te zetten voor je website, webshop of app.

Strategische basis

In het voortraject leggen we de UX strategie neer waarmee we een gestructureerde basis leggen voor de volgende stappen in het traject van het ontwikkelen van je applicatie.

Meer dan design

Wij gaan verder dan het ontwerpen van een mooie webapplicatie en denken mee over hoe het juiste UX design kan bijdragen aan je onderneming en bijhorende diensten.

Doelgroep

Om de juiste UX ervaring neer te zetten zal er van te voren gekeken worden wat je doelgroep is zodat de User Experience daarop gebaseerd kan worden.

user experience designer jordy

UX consultant

Ik werk vanuit een creatieve visie die gericht is op business thinking en mensgericht perspectief. Als user experience consultant denk ik graag mee over design, het concept, gebruiksvriendelijkheid en de techniek die er achter zit.

Ik heb onder andere opdrachten uitgevoerd voor Telfort, KPN, Gemeente Amsterdam, Hostnet en Tweakers.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem contact op