Optimaliseer online ervaring met onze UX-design

Ervaar de kracht van naadloze digitale interactie. Bij Newkings staat User Experience Design centraal, waar we streven naar onvergetelijke website- en app-ervaringen door de perfecte harmonie tussen design en functionaliteit

Geef je bezoekers een topervaring

Het hart van een website of app ligt in de eenvoudige en prettige manier waarop mensen er doorheen kunnen navigeren (technologie). Tegelijkertijd willen we dat jouw doelgroep niet alleen interesse toont in je producten, maar ze ook als aantrekkelijk ervaart (emotie). Dit gaat niet alleen over wat je verkoopt, maar ook over hoe jouw website of app eruitziet.

Om dit voor elkaar te krijgen, verdiepen we ons in de belevingswereld van jouw gebruikers. We ontwerpen eerst een doordachte gebruikservaring en vervolgens een aantrekkelijke vormgeving. Zo ontstaat een intuïtieve ervaring die positieve emoties oproept.

User experience bij Newkings

Kernwaarden van user experience design

UX-design verhoogt conversies en optimaliseert digitale interacties met een op maat gemaakte strategie. Creatief ontwerp tilt de gebruikerservaring naar een hoger niveau. Ontdek de kracht voor een impactvolle digitale aanwezigheid.

UX-strategie op maat

Meer conversie behalen

Optimale prestatie van jouw Website & App

Creatief ontwerp

User experience design

Van goede user experience tot webdevelopment

Overweeg je een nieuwe website of app en zoek je ondersteuning bij het ontwikkelen van je online strategie? Bij Newkings beschikken we over alle benodigde vaardigheden, van online strategie tot webontwikkeling, en van design tot het creëren van content. We nemen ook de hosting en het onderhoud voor onze rekening. Een bijkomend voordeel is dat jouw nieuwe website meteen gereed is voor doeltreffende online marketingcampagnes.

Ons laatste werk

UX design bij Newkings?
Onze ervaren specialist Jordy, jouw UX designer, staat klaar om je te begeleiden in het proces. Wij zijn ervan overtuigd dat online succes alleen mogelijk is als we samenwerken. Jij bent een essentieel onderdeel van het ontwerpproces, want wie kent de nuances van de doelgroep beter dan jijzelf? Samen streven we naar een optimale user flow en een verhoogd conversiepercentage.
  • Profiteer van onze ervaring met websites en webshops.

  • We analyseren gebruikers grondig voor een gepersonaliseerde ervaring.

  • Onze designers werken met Newkings-experts, ook op gebied van conversie en SEO.

Wat is User Experience Design (UX Design)?
UX Design is een proces waarbij de focus ligt op het verbeteren van de totale gebruikerservaring bij interactie met een website of applicatie.
Waarom is UX Design belangrijk voor mijn bedrijf?
Een doordacht UX Design zorgt voor tevreden gebruikers, verhoogt conversies en versterkt de merkwaarde, wat essentieel is voor het succes van jouw bedrijf online.
Hoe kan UX Design mijn conversiepercentages verhogen?
Door het creëren van een intuïtieve en aantrekkelijke gebruikerservaring worden bezoekers gestimuleerd tot gewenste acties, wat resulteert in een verhoogd conversiepercentage.
Wat is het verschil tussen UX Design en UI Design?
UX Design richt zich op de totale gebruikerservaring, terwijl UI Design specifiek gericht is op de visuele en interactieve aspecten van de interface.