Hosting en Serverbeheer bij Newkings

Onze inzet is gericht op het aanbieden van hoogwaardige services in hosting en serverbeheer.

Hosting en serverbeheer

Wij streven bij Newkings naar het bieden van hoogwaardige diensten op het gebied van hosting en serverbeheer. Onze expertise ligt in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de behoeften van jouw bedrijf. Ontdek hieronder hoe onze diensten jou kunnen helpen om online te groeien en te gedijen.
User experience bij Newkings

Betrouwbaar, Snel, Veilig

Of je nu een start-up, een MKB-bedrijf of een gevestigde onderneming bent, onze hostingdiensten zijn ontworpen om aan al jouw eisen te voldoen.

Betrouwbaarheid

Maximale uptime is cruciaal voor jouw bedrijfscontinuïteit. Wij zorgen voor een betrouwbare hostinginfrastructuur, ondersteund door uitgebreide monitoring en snelle respons bij eventuele incidenten.

Snelheid en Prestatie

Snelle laadtijden zijn essentieel voor een positieve gebruikerservaring. Onze geoptimaliseerde servers en netwerkinfrastructuur zorgen voor een vlotte werking, wat direct bijdraagt aan jouw online succes.

Veiligheid

Bescherming van jouw gegevens staat voorop. Onze beveiligingsmaatregelen, waaronder firewalls en regelmatige back-ups, garanderen de integriteit en veiligheid van jouw online dienst.
Online succes - Maatwerk ,software, websites, webshops en apps

Schaalbaarheid

Onze ervaren systeembeheerder staat paraat om jouw servers te optimaliseren en te beheren, ongeacht de omvang van jouw bedrijf. Met proactief onderhoud identificeren en adresseren we potentiële problemen vroegtijdig. Onze schaalbare serveroplossingen groeien mee met jouw bedrijf, of je nu uitbreidt of consolideert.

Ons laatste werk

Hosting & serverbeheer bij Newkings?

Bij Newkings begrijpen we dat elk online project uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist. Ons toegewijde team van hosting- en serverbeheerspecialisten staat klaar om de digitale infrastructuur van jouw website te optimaliseren en ervoor te zorgen dat deze soepel en veilig draait.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij jou kunnen helpen met het hosten en beheren van jouw online platform.

  • Stabiele hosting en serverbeheer.

  • Schaalbaarheid van de server.

  • Onze ervaren systeembeheerder denkt met u mee naar de beste oplossingen.

Wat is het verschil tussen shared hosting, VPS en dedicated hosting?
Shared hosting deelt één fysieke server met meerdere gebruikers. VPS (Virtual Private Server) biedt gevirtualiseerde serveromgevingen met meer controle. Dedicated hosting reserveert een volledige server exclusief voor één gebruiker.
Welke factoren beïnvloeden de snelheid van mijn website op de server?
De snelheid van je website wordt beïnvloed door factoren zoals serverlocatie, hardwareprestaties, bandbreedte, optimalisatie van de websitecode en het gebruik van cachingtechnieken.
Wat is het belang van regelmatige back-ups en hoe vaak moet ik deze uitvoeren?
Regelmatige back-ups zijn cruciaal om gegevensverlies te voorkomen. Het ideale schema voor back-ups hangt af van de frequentie van wijzigingen op je website, maar we raden aan minstens één keer per dag back-ups te maken.
Hoe kan ik mijn server beveiligen tegen mogelijke aanvallen?
Beveilig je server door regelmatig updates uit te voeren, firewalls in te stellen, sterke wachtwoorden te gebruiken, beperkte toegangsrechten toe te passen en het monitoren van serveractiviteiten voor verdachte activiteiten.