Skip links

Webshops

Webshops in WooCommerce & Magento

Newkings ontwerp en bouwt online shops in WordPress WooCommerce en Magento. Ook geven wij ondersteuning aan klanten als ze een probleem hebben met de webshop. Wij bieden dan maatwerk aan om de problemen op te lossen. Daarnaast biedt Newkings ook user experience consultancy aan waarbij de focus vaak ligt op het verhogen van de conversie van shops.

WordPress WooCommerce

WordPress WooCommerce is uitermate geschikt voor kleine en middelgrote webshops. Indien je al een website hebt in WordPress kunnen wij een webshop functionaliteit toevoegen waardoor je via je WordPress website een webshop kan starten. Wil je een complete nieuwe webshop in WooCommerce dan kunnen wij dit ook realiseren voor je diensten of onderneming. Een ander voordeel wat WooCommerce heeft is dat er enorm veel gratis plugins zijn te downloaden waarmee je de functionaliteiten van je website mee kan vergroten.

Meer infomatie

Magento webshops

Magento Commerce wat onderdeel van Adobe is,  bevat professionele oplossingen voor de grotere webshops. Magento is enorm schaalbaar aan de hand van de producten die je wilt verkopen. Magento bevat een eenvoudig content management systeem waarmee je de webshop goed mee kan opbouwen en invullen. Daarnaast is Magento ook goed uit te breiden met uitgebreide modules die op maat geïntegreerd kunnen worden.

Meer infomatie