Skip links

Websites

Websites die opmaat ontworpen en gebouwd zijn leveren meer conversies op. Met een passende online strategie versterken wij uw online positie.

Website op maat

Een website op maat laten maken is meer dan alleen een passend online design bij je bedrijf, met maatwerk bereik je een groter publiek. Een op maat gemaakte website wordt namelijk op verschillende manieren geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Zo komt je bedrijf eerder in het zicht van de beoogde klant. Door de ideale gebruikerservaring te creëren voor de bezoeker zal je website leiden tot meer conversie. De juiste balans tussen design, techniek en strategie resulteert in optimaal presterende websites.

User experience design

Websites

Met een maatwerk WordPress website kan je ook zelf gemakkelijk content toevoegen en je website beheren.

Veiligheid

Onze support zorgt ervoor dat je website veilig is en blijft. Doorlopende monitoring en periodieke updates beschermen je tegen online gevaren.

Social media

Iedere website wordt geleverd met een module waarmee je social media mee kan koppelen.

100% responsive

Onze websites zijn makkelijk te gebruiken op alle apparaten en browsers. Zo haal je ook optimaal resultaat uit mobiel verkeer.

Online strategie

Al voor het eerste ontwerp wordt de online strategie van je bedrijf bepaald. Zo draagt je website bij aan het halen van je bedrijfsdoelen.

Modern design

Om op te vallen zorgen wij er voor dat je website een unieke uitstraling krijgt.

Vindbaarheid

Een maatwerk website leidt tot meer conversie. Geoptimaliseerd voor de zoekmachines bereik je een groter publiek.

Snelle website

Optimale prestaties en een snelle website dragen bij aan een comfortabele gebruikerservaring en een positieve indruk bij potentiële klanten.

Support

Bij je website krijg je gratis e-mail support en een uitleg documentatie.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem contact op