Unieke websites voor jouw groei

Newkings creëert op maat gemaakte, effectieve websites die perfect passen bij jouw merk en bedrijfsdoelen.

De digitale impact van websites

Een website op maat laten maken is meer dan alleen een passend online design bij je bedrijf, met maatwerk bereik je een groter publiek. Een op maat gemaakte website wordt namelijk op verschillende manieren geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Zo komt je bedrijf eerder in het zicht van de beoogde klant. Door de ideale gebruikerservaring te creëren voor de bezoeker zal je website leiden tot meer conversie. De juiste balans tussen design, techniek en strategie resulteert in optimaal presterende websites.

Newkings websites
User experience design

Werkwijze Newkings

Newkings volgt een gestructureerde aanpak voor het creëren van websites. We beginnen met een diepgaande kennismaking, analyseren de visie en doelen, en stellen een gedetailleerd projectplan op. Ons ontwerpteam gebruikt wireframes en prototypes voor een visueel aantrekkelijke interface die past bij de merkidentiteit. Het technische team zet geavanceerde technologieën in, met regelmatige updates en feedbacksessies. Na voltooiing volgen uitgebreide tests en bij goedkeuring wordt de website gelanceerd. Onze toewijding omvat doorlopende ondersteuning en periodiek onderhoud. Een evaluatiegesprek volgt om successen te vieren en toekomstige samenwerkingen te verkennen. Zo zet Newkings expertise en creativiteit om in digitale meesterwerken.

Functies website

Onze websites en service zijn ontworpen met oog voor diverse essentiële aspecten. We streven naar een hoog niveau van kwaliteit en voldoen aan verschillende belangrijke criteria.

CMS

Met een maatwerk website die een CMS bevat kan je ook zelf gemakkelijk content toevoegen en je website beheren.

100% responsive

Onze websites zijn makkelijk te gebruiken op alle apparaten en browsers. Zo haal je ook optimaal resultaat uit mobiel verkeer.

Vindbaarheid

Een maatwerk website leidt tot meer conversie. Geoptimaliseerd voor de zoekmachines bereik je een groter publiek.

Veiligheid

Onze support zorgt ervoor dat je website veilig is en blijft. Doorlopende monitoring en periodieke updates beschermen je tegen online gevaren.

Online strategie

Al voor het eerste ontwerp wordt de online strategie van je bedrijf bepaald. Zo draagt je website bij aan het halen van je bedrijfsdoelen.

Snelle website

Optimale prestaties en een snelle website dragen bij aan een comfortabele gebruikerservaring en een positieve indruk bij potentiële klanten.

Ons laatste werk

Websites bij Newkings?
Onze ervaren specialist Jordy, jouw web designer, staat klaar om je te begeleiden in het proces van het creëren van websites en webshops. Wij geloven in samenwerking als de sleutel tot online succes. Jij speelt een essentiële rol in het ontwerpproces, omdat niemand de nuances van de doelgroep beter kent dan jijzelf. Samen streven we naar een optimale user flow en een verhoogd conversiepercentage
  • Profiteer van onze ervaring met websites en webshops.

  • We analyseren gebruikers grondig voor een gepersonaliseerde ervaring.

  • Onze designers werken met Newkings-experts, ook op gebied van conversie en SEO.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een website te bouwen?
De tijd die nodig is om een website te bouwen varieert afhankelijk van de complexiteit en omvang. Een eenvoudige website kan binnen enkele weken gereed zijn, terwijl grotere projecten en op maat gemaakte oplossingen meer tijd kunnen vergen, vaak enkele maanden.
Wat zijn de belangrijkste kosten bij het bouwen van een website?
De kosten variëren op basis van de omvang en functies van de website. Belangrijke kostenposten zijn onder andere domeinregistratie, webhosting, ontwikkeling van de website en eventuele extra functies zoals e-commerce of aangepaste ontwerpen.
Wat is een contentmanagementsysteem (CMS)?
Een contentmanagementsysteem (CMS) is een softwaretoepassing die wordt gebruikt om digitale inhoud te creëren, beheren en publiceren. Het stelt gebruikers in staat om zonder diepgaande technische kennis websites te bouwen en bij te werken.
Met welke CMS systemen werken wij?

Wij werken bij Newkings onder andere met:

  • WordPress
  • WooCommerce
  • Shopify
  • Magento
  • Squarespace