Social media marketing bij Newkings

Pas je social media marketing strategie aan op wat je klant nodig heeft, en laat onze experts je begeleiden naar de volgende fase.

Waarom kiezen voor marketing via sociale media?

Sociale media zijn tegenwoordig onmisbaar in de marketingmix. Er zijn diverse kanalen die als marketinginstrument kunnen worden ingezet. Binnen de algehele marketingstrategie speelt sociale media een cruciale rol, omdat het de zichtbaarheid van je merk vergroot!

Het gebruik van sociale media helpt ook bij het opbouwen en onderhouden van relaties met (potentiële) klanten en draagt bij aan meer verkeer naar je website. Kortom, het is de ideale plek om mensen te introduceren aan je bedrijf, je producten of diensten te promoten en thought leadership op te bouwen.

User experience bij Newkings

Waarom social media marketing bij Newkings?

Toename van bezoekers

Door de juiste kanalen en relevante inhoud te gebruiken, leidt dit op de lange termijn tot een verhoogde stroom van bezoekers naar je website.

Merkbekendheid

Een actieve aanwezigheid op geschikte sociale kanalen vergroot de herkenbaarheid van je merk, bevordert het vertrouwen en zorgt voor een blijvende indruk.

Verbeterde mond-tot-mondreclame

Klanten delen hun ervaringen met elkaar, zowel persoonlijk als via sociale media. Dit wordt versterkt door een verbeterde klantbeleving.

Betrokkenheid

Het tonen van je bedrijf en product(en) online, samen met het beantwoorden van klantvragen, draagt bij aan een verhoogde interactie en betrokkenheid van de klant.

Fanbase opbouwen

Het aangaan van interactie met je doelgroep en hen bijstaan bij hun problemen, resulteert in het creëren van echte fans voor jouw merk.

Verdieping van klantinzicht

Door gebruik te maken van social media marketing verkrijg je een beter begrip van het gedrag en de behoeften van je klanten, aangezien bijna alles meetbaar is.
Online succes - Maatwerk ,software, websites, webshops en apps

Integratie van alle vakgebieden

Onze veelzijdige aanpak zorgt ervoor dat we social media marketing optimaal benutten. Dit betekent dat onze social media experts niet solo opereren. In samenspel met alle aspecten binnen performance marketing, digitale merkactivatie en e-commerce ontwikkelen we jouw ideale digitale strategie en belichten we jouw uitdaging vanuit diverse perspectieven.

We begeleiden je stap voor stap naar een meer datagedreven aanpak, zodat je jouw doelen bereikt. Altijd gebaseerd op inzichten afkomstig uit data. Deze inzichten bieden leiding bij het vormgeven van een passende marketingstrategie. Zo verkrijg je controle en sturing op je belangrijkste KPI’s.

Ons laatste werk

Social media marketing bij Newkings?

Bij Newkings begrijpen we dat elk social media-kanaal uniek is en een op maat gemaakte aanpak verdient. Ons toegewijde team van social media marketingexperts staat klaar om jouw online aanwezigheid te versterken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij jou kunnen helpen om beter zichtbaar te zijn en te groeien via social media.

  • Profiteer van onze ervaring met zoekmachine optimalisatie.

  • We analyseren gebruikers grondig voor een gepersonaliseerde ervaring.

  • Onze designers werken met Newkings-experts, ook op gebied van conversie en SEO.

Wat is het belangrijkste voordeel van social media marketing voor mijn bedrijf?
Social media marketing vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf, verbetert de merkherkenning, bevordert de klantbetrokkenheid en biedt een effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken en te converteren.
Welke social media platforms zijn het meest effectief voor marketing?
Het meest effectieve platform hangt af van jouw doelgroep en branche. Over het algemeen zijn platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn populair voor bedrijven. Onderzoek waar jouw doelgroep actief is en stem je strategie daarop af.
Hoe meet ik het succes van mijn social media marketinginspanningen?
Meet succes aan de hand van KPI’s zoals betrokkenheid, bereik, conversies en ROI. Gebruik tools zoals Google Analytics, Facebook Insights en andere analysetools om de prestaties van je campagnes te evalueren en bij te sturen.
Hoe kan ik effectieve content creëren voor social media?
Creëer relevante, boeiende en visueel aantrekkelijke content die aansluit bij de interesses van je doelgroep. Gebruik afbeeldingen, video’s en pakkende teksten om de aandacht te trekken en waarde toe te voegen aan de gebruikerservaring.