FIM Vastgoed

Newkings heeft de FIM Vastgoed website omgebouwd van Wix naar WordPress met behoud van de huidige lay-out van de pagina’s.

Klant
FIM Vastgoed

Industrie
Makelaardij

Diensten
Webdevelopment

De klant

FIM is gespecialiseerd in het beheren van leegstaand vastgoed, waardoor eigenaren zelfs bij leegstand zorgen voor een goed onderhouden uitstraling van hun eigendom zonder extra kosten. Dit niet alleen ter voorkoming van kraken en vandalisme, maar het bevordert tevens de verhuurbaarheid van het pand.

Het beheer van eigendommen door het bedrijf omvat leegstandbeheer, een beveiligingsmaatregel voor leegstaand vastgoed. Vanaf de eerste dag van leegstand loopt het eigendom risico, en door tijdelijke gebruikers te plaatsen, wordt het pand beschermd. Een extra voordeel van het inzetten van tijdelijke gebruikers is de levendigheid die zij brengen, wat zeer gewaardeerd wordt in de directe omgeving van het leegstaande pand.

Het doel

Newkings heeft op succesvolle wijze de migratie van de Wix-website naar WordPress voltooid, waarbij ze niet alleen de overgang naar een nieuwe hostingomgeving met succes hebben geïmplementeerd, maar ook diverse ontwerpelementen hebben verbeterd. Deze verbeteringen omvatten onder andere aanpassingen aan zowel de onderkant als de bovenkant van de website.

In het bijzonder heeft het ontwerpteam van Newkings zich gericht op het verbeteren van de visuele uitstraling en functionaliteit van de website. De onderkant van de website is aangepakt om een meer gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, terwijl ook de bovenkant van de website is aangepast om de algehele uitstraling te verbeteren.

Deze aanpassingen zijn niet alleen gericht op het voldoen aan de technische vereisten van WordPress en de nieuwe hostingomgeving, maar ook op het optimaliseren van de gebruikerservaring. Door zowel de structuur als het ontwerp van de website te verbeteren, heeft Newkings gezorgd voor een verbeterd esthetisch en functioneel geheel dat naadloos aansluit bij de online identiteit van FIM Vastgoed.

FIM Vastgoed website
FIM Vastgoed website
FIM Vastgoed website
FIM Vastgoed website