HWRK

Newkings heeft een functionele website ontworpen en gebouwd voor HWRK, en verzorgt tevens regelmatige updates en maandelijkse SEO-rapporten om de online aanwezigheid te optimaliseren.

Klant
HWRK

Industrie
Housing

Diensten
Digital design
Web design
SEO
Webdevelopment

De klant

HWRK staat voor de persoon klaar om te helpen bij al zijn of haar huisvestings- en facilitaire vraagstukken. Of het nu gaat om advies over vastgoedstrategie, duurzaamheidsadvies voor facilitaire zaken, het optimaliseren van de werkomgeving, het analyseren en verbeteren van facilitaire processen, het regelen van de verhuizing, of het inkopen en aanbesteden van facilitaire producten.

Het doel

Newkings heeft met zorg een functionele website ontwikkeld voor HWRK. De website weerspiegelt op een heldere manier de kernwaarden en expertise van het bedrijf op het gebied van huisvesting en facilitaire dienstverlening.

Daarnaast houdt Newkings de website regelmatig up-to-date, zodat alle relevante informatie over de dienstverlening van het bedrijf direct beschikbaar is voor bezoekers. Ze zijn snel in het implementeren van eventuele veranderingen of toevoegingen aan de website, waardoor deze altijd actueel blijft.

Verder neemt Newkings de verantwoordelijkheid voor het verbeteren van de online vindbaarheid  serieus. Op maandelijkse basis voorzien ze HWRK van een overzichtelijk SEO-rapport. Hierin wordt de bezoekersstatistieken besproken en worden suggesties gedaan voor mogelijke verbeteringen. Dit stelt de klant in staat om de online zichtbaarheid te optimaliseren en doelgericht hun doelgroep te bereiken.

HWRK website
HWRK website
HWRK website