Skip links

Domein, hosting, e-mail & SSL

Ben je niet tevreden over de snelheid van je website, webshop of app? Zijn er problemen met de hosting van de e-mail of maak je je druk over de beveiliging van de website? Bij Newkings kunnen we advies geven en deze processen uit handen te nemen zodat je je hierover geen zorgen meer hoeft te maken.

Hosting & domein

Bij Newkings hebben we de expertise om jouw hosting & domein over te zetten naar onze eigen servers wanneer je tegen problemen aanloopt op huidige hosting omgeving. Als je niet tevreden bent over de snelheid van de website, webshop of app omdat deze te traag werkt of niet goed bereikbaar is kunnen wij een plan opstellen om deze problemen op te lossen. Door gebruik te maken van onze Cloud hosting kunnen wij snel schakelen en opschalen indien dit noodzakelijk is als er bijvoorbeeld veel verkeer op de applicatie is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

User experience design

Websites

Met een maatwerk WordPress website kun je ook zelf gemakkelijk content toevoegen en de website beheren.

Veiligheid

Een proactief support team zorgt ervoor dat je website veilig is en blijft. Doorlopende monitoring en periodieke updates beschermen tegen online gevaren.

100% responsive

Onze websites zijn makkelijk te gebruiken op alle apparaten en browsers. Zo haal je ook optimaal resultaat uit mobiel verkeer.

Online strategie

Al voor het eerste ontwerp wordt de online strategie van je bedrijf bepaald. Zo draagt de website bij aan het halen van je bedrijfsdoelen.

Vindbaarheid

Een maatwerk website leidt tot meer conversie. Geoptimaliseerd voor de zoekmachines bereik je een groter publiek.

Snelle website

Optimale prestaties en een snelle website dragen bij aan een comfortabele gebruikerservaring en een positieve indruk bij potentiële klanten.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem contact op