Skip links

Wordpress WooCommerce

Webshop in WooCommerce

Newkings ontwerp en bouwt online shops in WordPress WooCommerce. Ook geven wij ondersteuning aan klanten als ze een probleem hebben met de webshop. Wij bieden dan maatwerk aan om de problemen op te lossen.

WordPress WooCommerce

WordPress WooCommerce is uitermate geschikt voor kleine en middelgrote webshops. Als je al een website heeft in WordPress kunnen wij een webshop functionaliteit toevoegen waardoor je via jouw WordPress website een webshop kan starten. Wil je een compleet nieuwe webshop In WooCommerce dan kunnen wij dit ook realiseren voor jouw diensten of onderneming. Een ander voordeel wat WooCommerce heeft is dat er enorm veel gratis plugins zijn te downloaden waarmee he de functionaliteiten van jouw website mee kan vergroten.

User experience design

Online strategie

Samen met jou gaan wij kijken naar de huidige cijfers en zoekwoord analyses. Met het verzamelde informatie gaan wij een nieuwe online strategie formuleren.

Grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp van de nieuwe website zal uitvoerig gecommuniceerd worden voordat er wordt overgestapt tot de bouw van de website. Er zal pas gestart worden indien je voor 100% tevreden bent over het uiterlijk.

Bouwen van de website

De WordPress developer zal vervolgens de laatste technieken gebruiken om de website te bouwen naar je wensen.

Livegang WordPress website

Voordat de WordPress website live wordt geplaatst op het internet zal er eerst uitvoerig getest worden op een testomgeving om te kijken of alles goed werkt. Na deze test zal website met jou goedkeuring online geplaatst worden.

Support en service

Een goed werkende website stopt niet bij het online zetten van de website. Wij bieden je na de livegang van de website onderhoud en support aan waarvan u gebruik kan maken. Vraag naar de voorwaarden over deze support en service dienst.